Buğday Çiminin Bilinmeyen Faydaları

22-03-2022 16:14
Buğday Çiminin Bilinmeyen Faydaları
Şifa doğada diyen herkes haklı. Doğa, barındırdığı her bitkiyle, besinle şifa depoluyor. Buğday çimi, çoğu kişinin henüz tanışmadığı, faydalarından bihaber olduğu müthiş bir doğa armağanı. Kuru Yeşil’in süper tozlar kategorisini süsleyen buğday çimi tozu, kolay tüketimiyle sağlığınızı desteklemeyi başarıyor. Kuru Yeşil, küçükten büyüğe herkesin kaliteli beslenmesini sağlamak amacıyla doğanın sunduğu besinleri organik şekilde sizlere ulaştırıyor. Vücudu temizleyen, toksinlerden arınmamızı sağlayan, sürekli tüketilen sebze ve meyvelerden çok daha fazla vitamin desteği sunan buğday çiminin faydalarını birlikte inceleyelim.

Vitamin ve mineral deposu

Yeşil yapraklı sebzelerin sağlık için ne denli faydalı olduğunu, kanser önleyici rol oynadığını biliyorsunuzdur. Buğday çimi tozu yeşil yapraklı sebzelerle kıyaslandığında farkını ortaya koyuyor. İki yemek kaşığı buğday çimi tozu, yaklaşık iki kiloluk yeşil yapraklı sebzeden daha fazla vitamin ve mineral içerdiğini bilmelisiniz. Buğday çimi tozu; A, B, C, E vitaminleriyle birlikte magnezyum, kalsiyum, fosfor, demir içeriyor.

Ağız ve diş sağlığı koruyucusu

Ağız ve diş sağlığında güçlü rol oynayan süper tozlar, rutin diş bakımını içten destekliyor. Buğday çimindeki besin değeri dişleri ve diş etlerini koruyor, çürümeye karşı kalkan oluşturuyor.

Bağışıklık sistemi destekleyicisi

Sağlıklı ve dengeli beslenme bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Düzenli bir beslenme rutinine sahip olamayanlar ya da yemek problemi yaşayanlar, hızlı ve sağlıklı etki için buğday çimi tozu gibi süper tozlar tercih ediyor.

Sindirim sistemi düzenleyicisi

Sindirim sisteminin düzenli çalışmaması yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Buğday çimi tozu; hazımsızlık, gaz ve şişkinlik gibi sindirim sorunlarında düzenleyici rol oynuyor. Sindirim sistemini çalıştırdığı için kilo vermeyi de hızlandırıyor, diyet yapanların yaşamını kolaylaştırıyor.

Yüksek enerji deposu

Enerji depolamak isteyenler için süper tozlar en doğal kaynak. Buğday çimi tozunu herhangi bir içecek ya da yiyecekle karıştırıp tüketmek, günlük enerji ihtiyacını karşılıyor. Daha az uyku gereksinimi ile daha enerjik bir gün geçirmek için buğday çimi etkili bir besin desteği.

Kuru Yeşil’in Süper Tozları Sizleri Bekliyor

Kuru Yeşil, sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenlere organik sebze ve meyve tozları gönderiyor. Süper tozlar yıl boyunca sağlıklı beslenmenin, doğal kaynaklardan yararlanmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Yüksek besin desteği ve enerji deposu için sizler de sebze – meyve tozlarımızdan sipariş edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.