Sebze Tozları ile Organik Yaşama Uyum Sağlamak Mümkün

16-06-2022 09:53
Sebze Tozları ile Organik Yaşama Uyum Sağlamak Mümkün

Sağlıklı yaşamın temelinde hareket ve beslenme yatıyor. Sağlıklı beslenmenin yolu ise organik ürünler tüketmekten geçiyor. Günümüzde, neredeyse her mevsimde her meyve ve sebzeyi bulabiliyoruz, ancak ne kadar sağlıklı olduğundan emin değiliz. Hormon desteğiyle yetiştirilen sebzeler, genetiği değiştirilmiş gıdalar uzun vadede sağlığı tehdit ediyor. Süper tozlar ya da diğer bilinen adıyla süper gıdalar, sağlığı tehdit eden besinlere savaş açıyor. Her mevsimde özenle toplanan meyve ve sebzeler; toplama, kurutma, öğütme, paketleme gibi aşamalardan geçerek sağlıklı, organik süper tozlar ile raflarda yerini alıyor. Kuru Yeşil gerek sebze tozları gerekse süper gıdaları ile mevsime özel sebzelerin ya da meyvelerin, mevsim dışı zamanlarda en sağlıklı haliyle tüketilmesini sağlıyor. Sağlıklı yaşamın temelini oluşturan organik süper sebzeler, küçükten büyüğe herkesin yaşam kalitesini yükseltiyor. Bunu yaparken ise herkesin sebze yemesini sağlıyor. Ispanak, brokoli, kereviz, pırasa… Sevilmeyen tüm sebzeler toz formu ile birçok tarife katılıyor, faydalarını almanızı sağlıyor. Kuru Yeşil’in en sevilen sebze tozları ile tarifler daha lezzetli ve şifalı hale geliyor.

Ispanak tozu

Yüzde yüz yerli ve katkısız ıspanak tüketmek Kuru Yeşil ile çok pratik. Ispanak temizleme derdini ortadan kaldıran ve her mevsim ıspanak yemenizi sağlayan Kuru Yeşil, sağlıklı sebze tozları serisiyle sofralara lezzet katıyor. Ispanak tozunu çorbalara, yemeklere, salatalara, sağlıklı içeceklere, kek ve pasta tariflerine karıştırarak tüketebilirsiniz.

Brokoli tozu

Taptaze brokolilerin özenle toplanıp paketlendiği brokoli tozu, müthiş aromasıyla hayran bırakıyor. Makarnadan smoothie tariflerine kadar birçok lezzete dahil edebileceğiniz brokoli tozu, tariflerinizi zenginleştirirken sağlığınızı destekliyor. Brokolinin nefis aromasını toz formda yıl boyunca tüketebilirsiniz.

Kereviz tozu

Herkese hitap etmeyen kereviz, Kuru Yeşil’in müthiş sebze tozları hareketiyle herkesin tüketebileceği formda satışa sunuluyor. Lezzetiyle, şifasıyla öne çıkan kereviz tozu, organik yaşam hareketini doğrudan destekliyor. Sağlıklı içecekler, leziz yemekler, aperatifler, diyet yemekleri, çorbalar kereviz tozu ile taçlandırılıyor.

Sebze karışımı

Kurutulmuş domates, pırasa, biber, soğan, brokoli ve havuç içeren sebze karışımı, şifa desteği sunuyor. Sevilen sağlıklı sebze tozlarının güçlü birlikteliği ile leziz tarifler elde etmek mümkün. Sebze karışımı, mevsiminde taze toplanan sebzelerin katkısız işlemleriyle elde ediliyor. Sebze tüketimine önem veren herkesin yaşamını hafifleştiren karışım, lezzetiyle bağımlılık yaratıyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.