Yeşil'in Gücü

06-05-2022 09:48
Yeşil'in Gücü

Yeşil'in Gücü

Yeşil gıdaların gücü gerçektir. Vücudunuz için birçok yönden iyilerdir ve vücudunuzun sağlıklı ve güçlü kalmasına yardımcı olmak için mükemmeldirler. Güçlü bir vücudu ve daha sağlıklı bir yaşamı desteklerler. Bu yüzden diyetinizdeki yeşillikleri artırmak için pek çok neden vardır. Araştırmalar, daha fazla yeşillik yiyen insanların, yemeyenlere göre daha iyi hafızaya ve daha yavaş bir zihinsel gerileme oranına sahip olabileceğini bile gösteriyor.


Yeşillerin Gücüne Birlikte Bakalım



ISPANAK: Hayal ettiğinizden daha fazla vitamin ve besin maddesi içerir. Demir, C vitamini ve magnezyum bakımından oldukça zengindir. Vücudunuzun güçlü olmak için buna ihtiyacı vardır. Ayrıca ıspanak benzersiz bir şekilde klorofil ve karotenoidlerle doludur. Klorofil, özellikle sindirim sisteminde kötü koku yaratan bakterileri yok ederek sindirim sistemine yardımcı olur.

KLORELLA: Klorella ne diye düşünüyor olabilirsiniz. Klorella tatlı su yosunudur. Bağışıklık destekleyicidir. Yağ yakımını hızlandırır ve enerji verir. Yüksek vitamin oranı ve düşük kalorisi ile diyet programları için ideal bir besin takviyesidir. Klorella bilinen en zengin klorofil kaynaklarından biridir.

SPİRULİNA: Spirulina, vitaminler, mineraller ve her türlü sağlık dolu başka bir algdir.  Klorellaya çok benzer avantajlara sahip yeşil bir besindir. Ama ikisini de yemek istemenizin nedenleri var. Örneğin, spirulina, kötü kolesterolü yönetmenize ve azaltmanıza yardımcı olacak benzersiz bir yeteneğe sahiptir. Kolesterolü azaltır. Kas gücünü ve dayanıklılığı artırır.

BUĞDAY ÇİMİ:  Buğday çimi tozu; hazımsızlık, gaz ve şişkinlik gibi sindirim sorunlarında düzenleyici rol oynamaktadır. Sindirim sistemini çalıştırdığı için kilo vermeyi hızlandırır, diyet yapanların yaşamını kolaylaştırmaktadır. Buğday çimindeki besin değeri dişleri ve diş etlerini kuruyarak çürümeye karşı kalkan oluşturmaktadır.

Artık yeşil gıdalardan nasıl faydalanabileceğinizi biliyorsunuz. Fakat ortalama bir günde bu kadar çok yeşillik yemeniz imkansızdır. Bu noktada suyunuza, meyve sularınıza ve smoothielerinize ekleyebileceğiniz süper besin tozları size yardımcı olabilir. Kuru Yeşil Süper Besin Tozları işinizi kolaylaştırmak ve daha sağlıklı bir hayat yaşamanıza öncü olmak için yanınızda.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.